fbpx

VIP

 

Slabeste sanatos! Veroslim Mango/Pineapple Tea este un produs 100% natural în a cărui compoziție intra plante medicinale și fructe deshidratate care sunt deosebit de eficiente în lupta cu kilogramele.
Ceaiul contribuie la eliminarea apei și a toxinelor din organism, contribuie rapid și sigur la arderea grăsimilor excedentare și implicit a celulitei și la inhibarea poftei de mâncare.
Ceaiul are un efect antioxidant, revigorant, energizant și reduce apariția bolilor respiratorii și cardiace.
Gustul este ușor aromat și nu necesită îndulcire datorită fructelor din amestec.

 

PRODUSELE NOASTRE

Produsele VeroSlim sunt produse 100% naturale în a căror compoziție intră plante medicinale și fructe deshidratate,
deosebit de eficiente în lupta cu kilogramele. Vă punem la dispoziție cea mai largă gamă de ceaiuri.

 1. PROMOTIE
  PACHET 4 CUTII DE CEAI + STICLA + HUSA CU CRISTALE SWAROVSKI + 1 CANA
  PACHET 4 CUTII DE CEAI + STICLA + HUSA CU CRISTALE SWAROVSKI + 1 CANA
  Rating:
  0%
  Preț standard 495,00 RON Preț special 466,00 RON
 2. PROMOTIE
  PACHET 4 CUTII DE CEAI + STICLA + HUSA CU CRISTALE SWAROVSKI + 1 CANA
  PACHET 4 CUTII DE CEAI + STICLA + HUSA CU CRISTALE SWAROVSKI + 1 CANA
  Rating:
  0%
  Preț standard 495,00 RON Preț special 466,00 RON

MASS-MEDIA

După ce Anamaria Prodan a reușit să slăbească kilogramele dorite într-un timp foarte scurt cu ajutorul Veroslim Tea, Anamaria s-a decis să consume zilnic, pentru întreținere, acest produs.

Anamaria Prodan a reusit sa slabeasca kg dorite intr-un timp foarte scurt, a eliminat excesul de apa si toxinele din organism, reglandu-si intregul metabolism in doar 3 saptamani, cu ajutorul Veroslim.

Anamaria Prodan consuma zilnic Veroslim Tea pentru inhibarea poftelor de mancare, dar si pentru energia si starea de bine pe care le are datorita ceaiurilor Veroslim.

Pentru o siluetă de invidiat, o piele hidratată și un ten luminos, frumoasa Andreea Berecleanu consumă zilnic două sticle Veroslim Tea.

Pentru picioare netede și subțiri fără aspect de coajă de portocală și un abdomen plat, Misha consumă zilnic un litru Veroslim Tea.

Pentru un plus de energie și o stare de bine, Andreea Berecleanu este nedespărțită de ceaiul care are grijă de silueta și de sănătatea ei.

Pentru un abdomen plat și o talie de clepsidră, frumoasa asistentă de la emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” administrează zilnic 4 căni Veroslim Tea.

Ilinca Vandici administrează zilnic două sticle Veroslim Tea pentru a avea success în lupta cu kilogramele în plus .

Pentru eliminarea excesului de apă și toxinelor din organism, Ilina Vandici adminstrează zilnic un litru Veroslim Tea.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Showbiz Report” de la Antena Stars a slăbit 3 kilograme cu ajutorul ceaiurilor Veroslim în aproape trei săptămâni de administrare.

Veroslim Tea are grijă de sănătatea, frumusețea și silueta prezentatoarei Majda Aboulumosha de la emisiunea “Showbiz Report” de la Antena Stars .

Andreea Bălan a spus ADIO poftelor de dulce si retentiei de apa cu ajutorul ceaiurilor Veroslim Tea.

Andreea Mantea a reusit sa elimine surplusul de kilograme și celulita cu ajutorul ceaiurilor Veroslim Tea.

Frumoasa artistă Lora a eliminat rapid și sănătos surplusul de kilograme cu ajutorul ceaiurilor Veroslim.

Gina Pistol a ales ceaiurile Veroslim pentru eliminarea surplusului de kilograme și a toxinelor din organism.

După ce Anamaria Prodan a reușit să slăbească kilogramele dorite într-un timp foarte scurt cu ajutorul Veroslim Tea, Anamaria s-a decis să consume zilnic, pentru întreținere, acest produs.

În cadrul emisiunii "VORBEȘTE LUMEA", frumoasa artistă Anda Adam a dezvăluit ce produse au ajutat-o să elimine rapid și sănătos surplusul de kilograme.

În cadrul emisiunii "NEAȚA CU RĂZVAN ȘI DANI" Anda Adam a dezvăluit ce produse administrează zilnic pentru inhibarea senzației de foame, eliminarea retenției de apă și a toxinelor din organism.

În cadrul emisiunii "OBSERVATOR", Anda Adam a vorbit despre produsele Veroslim pe care le-a ales în primul rând pentru că sunt 100% naturale, dar și pentru că o ajută să se mențină la greutatea ideală și îi întăresc sistemul imunitar.

În cadrul emisiunii "TEO SHOW", Anda Adam a fost însoțită de cel mai eficient ceai pentru slăbit, care are grijă de sănătatea și silueta frumoasei noastre artiste

Cu ajutorul sticlei cu infuzor Veroslim, Anda Adam își poate administra ceaiul preferat care are grijă de sănătatea și de silueta ei, oriunde și oricând.

După 3 zile de consum Veroslim Tea, Anda Adam a reușit să elimine 1 kilogram.

După 10 zile de administrare Veroslim Tea, Anda Adam a eliminat 3.5 kilograme.

Anda Adam a ales Veroslim Tea pentru eliminarea surplusului de kilograme într-un mod sănătos, reglarea digestiei, o stare de bine și un plus de energie.

Pentru o silueta de invidiat, picioare netede și subțiri, fără aspect de coajă de portocală, o talie de clepsidră și un abdomen plat, Andrea Mantea administrează zilnic 2 sticle Veroslim Tea.

Andreea Mantea a slăbit rapid și sănătos 6 kilograme cu ajutorul celui mai eficient ceai pentru slabit, Veroslim Tea.

Pentru un look impecabil, picioare netede și subțiri, o talie de clepsidră, dar și pentru sănătatea și energia zilnică de care are nevoie, frumoasa artista Ecaterine consumă zilnic Veroslim Tea.

Maurice Munteanu administreaza zilnic 2 sticle Veroslim Tea pentru eliminarea surplusului de kilograme, eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism.

In primele 8 saptamani de administrare a ceaiurilor Veroslim, Carmen Serban a slabit 5 kilograme .

Produsele preferate ale Ancai Sina Serea care o la ajută la eliminarea surplusului de kilograme.

Ilinca Vândici a slabit 3 kg dupa 3 săptămâni de administrare Veroslim Tea.

Ilinca Vandici a ales ceaiurile Veroslim Tea pentru ca a văzut efect rapid la eliminarea surplusului de kilograme, a excesului de apa si a toxinelor din organism.

Pentru o silueta de invidiat, o hidratare eficientă, un plus de energie si o stare de bine, Ilinca Vandici administreaza zilnic 4 cani Veroslim Tea

Pentru eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism, Dan Capatos administreaza zilnic 2 sticle Veroslim Tea.

Sticla cu infuzor Veroslim este extrem de practică pentru Dan Capatos, îl ajută sa isi preparare si sa își administreze ceaiul preferat din orice loc.

Andreea Balan a ales ceaiurile Veroslim pentru ca sunt produse 100% naturale care ajuta la inhibarea poftelor de mâncare si de dulce, eliminarea toxinelor din organism si o hidratare eficientă.

Liviu Varciu a ales ceaiurile Veroslim pentru eliminarea surplusului de kilograme și a toxinelor din organism.

Liviu Varciu a eliminat 6 kg după 5 săptămâni de administrare Veroslim Tea.

Frumoasa dansatoare Elena Marin se mentine în forma cu ajutorul ceaiurilor Veroslim Tea.

Adriana Bahmuțeanu a eliminat surplusul de kilograme nedorite cu ajutorul @veroslim_tea.

Simona Patuleasa consumă zilnic Veroslim Tea pentru înhibarea poftelor de mâncare, eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism, reglarea digestiei și un plus de energie.

Paula Seling a elimanat 5 kilograme după 4 săptămâni de administrare Veroslim Tea.

Pentru eliminarea surplusului de kilograme acumulate, Andreea Berecleanu a ales Veroslim Tea.

Pentru eliminarea kilogramelor acumulate în sezonul rece și în perioada sărbătorilor, Giulia Nahmany consumă zilnic Veroslim Tea.

Roxana Vasniuc a ales ceaiurile Veroslim pentru efectele rapide asupra siluetei, dar si pentru gustul savuros.

Pentru inhibarea poftelor de mancare si eliminarea excesului de apa din organism, Culita Sterp administreaza zilnic 1 litru de ceai Veroslim.

Pentru un plus de energie si pentru eliminarea kilogramelor in plus, Culita Sterp administreaza zilnic 1 litru de ceai Veroslim.

Remediul pe care Oana Roman l-a descoperit pentru eliminarea excesului de apă din organism și a kilogramelor nedorite – Veroslim Tea.

Medic specialist in nutritie si diabet, Dr. Simona Carniciu Corposana, pentru eliminarea surplusului de kilograme, recomanda Veroslim Tea

Teo Trandafir a ales Veroslim Tea pentru efecte si gust

Pentru o hidratare eficientă, o talie de clepsidră, un abdomen plat, picioare netede si subțiri, Andreea Antonescu administreaza zilnic 4 cani Veroslim Tea

Denisa Nechifor isi mentine silueta de invidiat cu VeroSlim Tea

Denisa Nechifor a spus adio balonarii si picioarelor umflate cu ajutorul VeroSlim Tea

Realizatoarea emisiunii SPORT , DIETĂ ȘI O VEDETĂ KANAL D, Florentina Opriș, pentru o siluetă de invidiat și un stil de viață sănătos, recomanda Veroslim Tea.

Pentru o silueta ireproșabila, un plus de energie si o stare de bine, Andreea Antonescu administreaza zilnic 4 cani Veroslim Tea.

Frumoasa folcloristă, Daniela Ploia a ales Veroslim Tea pentru înhibarea poftelor de mâncare, o hidratare eficientă, un ten mai luminos, un abdomen plat, picioare netede și subțiri, fără aspect de coajă de portocală.

Emma Ștefan, inconfundabila voce de la RADIO ZU, a spus ADIO excesului de apă din organism și poftelor de dulce cu ajutorul Veroslim Tea.

Oana Roman a eliminat surplusul de kilograme cu ajutorul ceaiurilor Veroslim

Dana Savuica se mentine in forma cu ajutorul ceaiurilor Veroslim Tea.

Natalia Mateuț a redus centimetri în talie administrând zilnic 2 sticle Veroslim Tea.

Campion mondial SUPERKOMBAT, Andrei Stoica are un aliat de nadejde impotriva kilogramelor in plus – Veroslim Tea.

Pentru a-si mentine silueta de invidiat, frumoasa prezentatoare de la rubrica meteo de la stirile Kanal D administreaza zilnic doua sticle Veroslim Tea

Pentru a nu adauga kilograme nedorite si pentru a nu-si strica metabolismul, Dana Savuica administrează zilnic 1 litru de ceai Veroslim, si combate celulita cu ajutorul cremei Anticelulitice Veroslim.

 

 

Efectele utilizării produsului variază în funcție de fiecare persoană și pot diferi de cele descrise pe site.