fbpx

Legal

Termeni şi condiţii website VEROSLIM şi declaraţia privind păstrarea confidenţialităţii utilizatorilor site-ului.

Termeni şi condiţii Website

Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru sau a oricărei aplicaţii pe orice platformă (numite în continuare ˝website-ul˝) şi/sau prin efectuarea unei comenzi, confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos (inclusiv declaraţia de confidenţialitate).

Aceste pagini, conţinutul şi infrastructura acestor pagini şi serviciul de comenzi online oferit pe aceste pagini şi prin acest website sunt în proprietatea, operate şi furnizate de SC Unic Concept SRL şi sunt furnizate doar pentru uzul dumneavoastră personal, non-comercial, conform termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Definiţii

“Veroslim.ro”, înseamnă SC Unic Concept SRL (denumit in continuare “Vanzătorul”) ce reprezintă o societate cu răspundere limitată înregistrată conform legislaţiei din România, cu sediu social in BSediul : Bucuresti, str Argentina, nr 25, Parter, sector 1, CUI 45306442, J40/21190/2021.

“Cumpărător” – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care îsi face un cont in Site şi efectuează o Comandă.

“Comandă” – orice solicitare efectuată telefonic, prin completarea formularului online sau prin intermediul postei electronice (email) prin care Cumpăratorul solicita achizitia de Produse de pe Site.

“Cont” – sectiunea din Site formată dintr-o adresă de email şi o parolă ce permite Cumpărătorului să trimită comenzi şi care contine informatii despre acesta şi istoricul său. Cumpărătorul este responsabil de toate informaţiile introduse la crearea Contului şi se va sigura de corectitudinea şi actualizarea acestora.

“Platformă” – înseamnă website-ul www.veroslim.ro pus la dispoziţie, deţinut, administrat, întreţinut şi/sau găzduit de SC Unic Concept SRL

“Produs” – înseamnă orice produs listat pe Site, inclusiv produsele şi serviciile menţionate în Comanda care urmează a fi furnizate de către vânzător, Cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

“Contract” – reprezintă contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenta fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

“Tranzacţie” – incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea produsului/produselor de către Vânzător, Cumpărătorului, prin utilizare serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Modalitatea de comandă

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, sau telefonic sau prin intermediul postei electronice (e-mail), Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

Vânzătorul îsi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comandă iar in această situaţie va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau numarul de telefon pus la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea comenzii şi va returna suma achitată.

Dupa preluarea comenzii de catre Vanzator, Cumparatorul va primi un e-mail din partea Vanzatorului, un mesaj de confirmare a comenzii. De la primirea mesajului de confirmare a comenzii se considera incheiat contractul de vanzare-cumparare.

Metoda de livrare

Livrarea se fa face prin curier GLS Romania iar timpul de livrare este intre 1-3 zile lucratoare.

Taxe de livrare

Taxa de livrare unica de 20 lei.

Modalitatea de vânzare

Orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau orice persoană juridică poate efectua o Comandă prin intermediul oricărei modalităti indicate pe website-ul www.veroslim.ro.

Pentru motive justificate SC Unic Concept SRLîsi rezervă dreptul de a refuza sau restricţiona accesul unui Cumpărător în vederea lansării unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei acestuia se aduc prejudicii SC Unic Concept SRL.

Vânzătorul poate anula Comanda lansată de către Cumpărător telefonic, on-line sau prin intermediul postei electronice pe baza unei notificări comunicate Cumpărătorului făra nicio obligaţie ulterioară a vreunei părţi fată de cealaltă parte sau fără a se pretinde daune interese in situatia in care:

– Datele furnizate de Cumpărător sunt incorecte si/sau incomplete;
– Imposibilitatea procesarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC Unic Concept SRL, in cazul platii online.

Politica de retur – ACCESATI FORMULARUL DE RETUR

Cumpărătorul poate returna un Produs în termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia Produsului/Produselor, in conformitate cu dispozitiile OUG nr. 34/2014.

Costurile pentru returnarea produsului (tur-retur) vor fi suportate de catre Cumparator.

In cazul în care Cumpărătorul decide sa returneze produsul/produsele achiziţionate, va putea complete online formularul de retur ce se găseste la adresa https://www.veroslim.ro/form-retur.

Produsele returnate trebuie să fie în aceaşi stare în care au fost primite. Nu se acceptă produsele desigiliate şi nici produsele asupra cărora au fost efectuate interventii neautorizate, cele ce prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Returul se face cu etichetele iniţiale intact şi impreună cu toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Dacă produsele returnate au fost insoţite de eventuale cadouri acordate de Vânzător, acestea trebuie returnate impreună cu produsele achizitionate.

Suma aferentă produselor returnate ce a fost achitată de Cumpărator, va fi returnata după cum urmează:
– Pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– Pentru comenzile achitate cu OP/transfer/ramburs – prin virament bancar.

SC Unic Concept SRLpoate publica pe Site, într- anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil, promoţii practicate la anumite produse sau la toate produsele comercializate.
Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei. Pretul transportului nu este inclus in pretul afisat pe Site.

SC Unic Concept SRLisi asuma responsabilitatea pentru intarzieri de livrare ale curierului care sunt din culpa vanzatorului sau din culpa transportatorului, insa nu isi asuma nicio responsabilitate pentru intarziere din culpa clientului ( adrese sau date de contact oferite gresit in comanda sau cand clientul nu este de gasit la adresa din comanda sau telefonic ). In primele doua cazuri mentionate mai sus, SC Unic Concept SRLva depune toate diligentele necesare pentru ca si coletul sa ajunga cat mai urgent la client ( va lua legatura cu curierul pentru ca transportul sa se realizeze cat mai urgent).

In prezent, compania noastra, respectiv site-ul www.veroslim.ro agrează modalitatile de plata afisate pe pagina oficiala.

Transferul proprietăţii produselor

Proprietatea asupra produselor va fi transferată, la livrare, după efectuarea plăţii de către Cumpărător la adresa indicata pentru livrare de către acesta, prin semnare de primire a documentului de transport eliberat de curier sau prin semnatura de primire pe facture fiscală.

Drepturile de Proprietate Intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală sunt proprietatea SC Unic Concept SRL

SC Unic Concept SRL se consideră a fi autorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea SC Unic Concept SRL sau a unor terţi care au autorizat SC Unic Concept SRLsă le utilizeze. Modelele şi lucrările prezentate în acest site sunt protejate în conformitate cu dispoziţiile legale referitoare la dreptul de autor şi drepturile conexe, precum şi la protecţia desenelor şi modelelor industriale.
Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi ale lucrărilor şi modelelor de care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări şi modele care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la SC Unic Concept SRL, este strict interzisă şi constituie infracţiunea de contrafacere, care se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Autorizaţia pentru drepturi de reproducere

Orice persoană poate reproduce porţiuni din materialele conţinute în aceste pagini, în condiţiile următoare:

– Materialul poate fi folosit doar în scopuri informative şi necomerciale
– Nu poate fi modifica
– Nu se pot face copii neautorizate după mărcile comerciale SC Unic Concept SRLS.R.L
– Orice copie a unei porţiuni a materialului trebuie să includă următoarea menţiune privind dreptul de autor:

Copyright © SC Unic Concept SRL Toate Drepturile Rezervate.

Comentariile Dumneavoastră

SC Unic Concept SRL vă aşteaptă răspunsul şi apreciază ideile şi sugestiile dumneavoastră, dar nu poate răspunde individual la toate comentariile. SC Unic Concept SRL va avea dreptul să utilizeze sau să ia orice măsuri cu privire la informaţiile pe care le trimiteţi.

Corectitudinea informaţiilor din acest site

Aceste pagini web pot conţine inadvertenţe sau erori de scriere. Acestea vor fi corectate de SC Unic Concept SRL, la alegerea sa, pe măsură ce sunt descoperite. Informaţiile din aceste pagini web sunt actualizate periodic, dar pot rămâne sau apărea inexactităţi atunci când intervin modificări între actualizări. Internetul este întreţinut independent şi unele din informaţiile accesate prin aceste pagini web pot avea originea în afara SC Unic Concept SRL.
SC Unic Concept SRL exclude orice obligaţie sau responsabilitate privind acest conţinut.

Răspundere

Vânzătorul nu va fi responsabil pentru daunele de orice fel suferite de Cumpărător sau oricare tertă persoană ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune ce ar rezulta din utilizarea produselor după livrare.

Confidenţialitate și cookie-uri

SC Unic Concept SRLvă respectă intimitatea, politica de confidentialitate si cookie-uri, pentru informaţii suplimentare accesati Politica de confidentialitate si Cookies.

Forţa majoră

Partile sunt exonerate de raspundere in executarea partiala sau totala a prezentului contract in cazul aparitiei unor cauze de forta majora, in conditiile legii.
In cazul in care in termen de 15 zile forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a renunta la Contract fara ca una dintre ele sa pretinda daune-interese.

Clauze Finale – Solutionarea reclamațiilor si litigiilor

Vânzătorul respectă legislația în vigoare cu privire la protecția consumatorului. Vânzătorul are stabilit un sistem eficient de soluționare a reclamațiilor. Astfel, în caz de probleme, Cumpărătorul poate contacta telefonic sau prin e-mail Vânzătorul.
Soluționarea reclamațiilor sau a sesizărilor se face în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
În cazul în care nu se ajunge la un acord amiabil, orice litigiu între Vânzător si Cumpărător va fi soluționat de instanțele competente de la sediul SC Unic Concept SRL.

În măsura permisă de lege, acești termeni și condiții, precum și furnizarea produselor noastre, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația română, iar orice litigiu care rezultă din acești termeni și condiții generale și serviciile noastre va fi exclusiv supus instanțelor competente de la sediul SC Unic Concept SRL.

În cazul în care orice prevedere a acestor termeni şi condiţii este sau devine invalidă, neaplicabilă sau neobligatorie, veţi rămâne sub obligativitatea tuturor celorlalte prevederi ale acestora. În acest caz, prevederile invalide vor fi totuşi aplicate pe atât pe cât permite legislația în vigoare şi veţi fi cel puţin de acord să acceptaţi un efect similar cu cel al prevederilor invalide, neaplicabile sau neobligatorii, conform conţinutului şi scopului acestor termeni şi condiţii.