fbpx
Image

Ceai pentru slabit cu mango

STICLA BOROSILICATĂ CU INFUZOR + HUSA CADOU

STICLA BOROSILICATĂ CU INFUZOR + HUSA CADOU

Ceai pentru slabit cu ananas

Rating:
100 % of 100

VeroSlim Pineapple Tea este un produs 100% natural, realizat din fructe deshidratate și plante medicinale.
Este un produs excelent pentru eliminarea toxinelor și pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

 

60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
pineapple-tea
 
Ceaiul verde contribuie la scăderea nivelului de colesterol rău concomitent cu creşterea cantităţii de colesterol bun HDL. Ceaiul verde este cea mai bună sursă de catechine, substanţe mai puternice decât vitamina C şi E în combaterea efectelor stresului oxidativ. Ceaiul verde este unul dintre cele mai eficiente antioxidante, dizolva grasimile, stopeaza absorbtia acizilor grasi. Teina continuta in planta de ceai este revigoranta si poate inlocui cafeaua; spre deosebire de cofeina, teina se absoarbe treptat in organism, ceea ce ii diminueaza impactul toxic si ii prelungeste efectul.
 
Trei-frati-patati, planta cunoscuta si sub numele de barba-imparatului, are proprietati diuretice si expectorante. Are activitate depurativa, antialergica si usor laxativa. Preparatul din partea aeriana a plantei, trei-fraţi-pătaţi este diuretic, depurativ, fluidizant, emolient, tonic, descongestionant, antialergic.
 
Ananasul ajuta digestia si de aceea este recomandat celor ce doresc sa slabeasca. Ananasul, are proprietati nutritive, fiind foarte bogat in vitaminele C si B6, mangan, cupru, vitamina B1 si acid folic (cu minim de calorii). Enzima numita bromelaina din ananas imbunatateste considerabil metabolismul grasimilor.
Merele sunt un depurativ sanguin si un antiseptic intestinal, deoarece favorizeaza secretia unei diastaze intestinale bactericide. Stimuleaza activitatea enzimelor si sunt usor laxative. Gustul acrisor si proprietatile racoritoare ale merelor (deshidratate), aromatizeaza amestecul si imprima efectul tonic si reconfortant.
Roinita are puternice efecte calmante si terapeutice asupra sistemului digestiv. Indigestia, balonarea si diareea sunt doar trei afectiuni gastrointestinale care pot fi tratate cu ceai de roinita, datorita proprietatilor calmante ale acestuia. Roinita cu o aroma dulce, asemanatoare celei de lamaie e folosita in ceaiurile aromate de plante, pentru digestie usoara si linistire, oferind o stare de bine necesara in conditiile stresului la care suntem supusi zilnic. În medicina tradiţională se întrebuinţează ca remediu pentru reglarea psiho-emoţională, normalizarea funcţiei cardiace, ameliorarea proceselor cognitive si armonizarea stării psiho-emoţionale.
Lemnul dulce constituie un suport pentru buna funcţionare a stomacului şi intestinelor. De asemeni prin continutul de acid glicerizinic contribuie la normalizarea colesterolului si a greutatii corporale. Lemnul dulce are efect diuretic si laxativ; fluidizeaza secretiile, inclusiv mucozitatile intestinale, marind motilitatea digestiva.
Florile de soc au efect diuretic, laxativ, antiinflamator precum si capacitati protective antivirale si antiseptice. Avand proprietati laxative si ajutand la eliminarea apei din tesuturi, ceaiul este bun ca medicament natural in obezitate. Pentru aceleasi motive se recomanda in constipatiile de natura nervoasa. Ceaiul de soc provoaca transpiratia intensa, scaderea in greutate si ajuta la eliminarea toxinelor. In plus, socul inhiba senzatia de foame si te scapa de celulita.
Topinamburul are, in primul rand, extraordinarul efect de control al apetitului, imbunatateste tranzitul intestinal, ajuta la eliminarea toxinelor si da o anumita predispozitie spre efort fizic si dinamism. Este o planta predestinate curelor de slabire facute cu tenacitate si ratiune,adica a singurelor regimuri de slabit cu sorti de izbanda.
Fructul de Maces vitaminizant de exceptie, astringent din cauza taninului, elimina toxinele din corp, reface capilarele, scade permeabilitatea si fragilitatea vaselor capilare, ajuta la functionarea glandelor endocrine, stimuleaza activitatea biliara, dilata arterele, reface circulatia pana la nivelul creierului.
Ceaiul negru, bogat in antioxidanti naturali, ceaiul negru este ajutorul de care avem nevoie atunci cand dorim sa adoptam un stil de viata sanatos. Consumat corect, acest tip de ceai previne aparitia mai multor boli (cancer, reumatism, ulcer, Parkinson, gripa sau hepatita), amelioreaza durerile musculare, are efect energizant, previne aparitia cariilor si a tartrului dentar, topeste grasimile si tonifica pielea prevenind astfel aparitia ridurilor si implicit imbatranirea.
Florile de Hibiscus contribuie la scaderea tensiunii, au efect diuretic, stimulează activitatea cerebrală îmbunătăţind atât eforturile intelectuale, cât şi pe cele fizice. De asemenea, conţinutul de antioxidanţi, precum bioflavonoidele, ajută la reducerea depozitelor de grăsimi instalate pe artere, preîntâmpină degradarea celulelor, fiind astfel de ajutor şi în cazul persoanelor cu diabet de tip II. Ceaiurile din flori de hibiscus sunt diuretice, tonice, reconfortante, laxative. Pot ţine locul cafelei de dimineaţă, având, totodată, și o benefică acţiune de combatere a hipertensiunii arteriale și a stresului. Aceste ceaiuri sunt indicate, de asemenea, în deranjamente digestive, precum și în stări de oboseală fizică și psihică prelungită. Amestecate cu măceșele bogate în vitamina C, precum și cu alte fructe de pădure, ceaiurile din flori de hibiscus constituie nu numai un produs medicinal benefic pentru întreg organismul, dar și un aliment cât se poate hrănitor.
Frunzele de Afin pot ajuta la controlul apetitului si stopeaza senzatia de foame, care pot ajuta in controlul greutatii. Echilibreaza nivelul de zahar din sange, de asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de rezistenta la insulina. Regleaza tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea zaharurilor din sange. Este benefic si impotriva balonarilor.
Senna stimuleaza tranzitul intestinal intr-un mod bland, fara sa creeze dezechilibre electrolitice sau sa irite mucoasa colonului. Din planta se folosesc frunzele si/sau fructele plantelor din specia Cassia angustifolia si Cassia acutifolia, leguminoase originare din Africa. Stimuleaza motilitatea intestinala, in special cea a intestinului gros si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor.
Fructul de cocos deshidratat este bogat in acizi grasi saturati si extrem de sanatosi, cu cantitati decente de proteina si un indice glicemic redus. O cana de fulgi (apx 200g) contine 27 g de grasime, 3 g proteina, 12 g carbohidrati (in mare parte fibre). Grasimile cu lant mediu din nuca de cocos cresc consumul de energie comparat cu aceasi cantitate de calorii din grasimi cu lant lung. O cantitate de 15-30 de grame de grasimi cu lant mediu consumate zilnic iti creste consumul de energie cu 5% (apx 120 calorii/zi), ceea ce duce la o slabire sanatoasa pe termen lung.
Merişoarele îmbunătăţesc metabolismul şi sistemul digestiv, iar asta te va ajuta să pierzi cu uşurinţă kilogramele în plus. Datorita proprietatilor antioxidante ale fructului de Merisor, care sporesc nivelul de HDL (colesterol bun), se poate reduce nivelul de risc cardiac concomitent cu reglarea nivelului normal al colesterolului. Antioxidanţii pe care îi conţin luptă împotriva radicalilor liberi care accelerează procesul de îmbătrânire. Nu te vor ajuta doar să arăţi mai tânără, ci şi ca organele interne să funcţioneze mai bine. Sunt de efect asupra sistemului imunitar datorită antioxidanţilor care lucrează pentru a elimina toxinele.
Agrisele contribuie la cresterea imunitatii, fiind bogate in vitamina C (agrisele contin de 20 de ori mai multa vitamina C decat portocalele), 100 de grame de agrise continand 27.7 mcg din aceasta substanta, adica 46% din aportul necesar zilnic. Aspectul sanatos si tanar al pielii, dar si acuitatea vizuala vor fi mentinute la standarde optime, gratie vitaminei A pe care agrisele o contin. Astfel, 100 de grame de fructe contin 290 UI, adica 10% din doza zilnica. Datorita proprietatilor puternice de laxativ si relaxare, agrisele uscate sunt astringente si utile in cazurile mentionate anterior, fiind de asemenea si un remediu natural impotriva constipatiei.
Flavonoidele din coaja de portocala potenteaza activitatea vitaminei C si incetinesc cresterea celulelor canceroase, mai ales in cazul cancerului de piele. Persoanele care consuma regulat coaja de portocala au un risc mai redus de a dezvolta cancer de piele si de plamani fata de cei care consuma numai pulpa. Hesperidina din coaja de portocala ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange. Coaja de portocala este recomandata de multi specialisti in nutritie in curele de slabire, deoarece creste rata metabolismului, ajutand la arderea mai rapida a grasimilor.
Coaja de lamaie ajuta la reducerea colesterolului rau si a tensiunii arteriale, datorita continutului de potasiu, flavonoide si polifenoli.Ca si portocala, lamaia imprima o aroma placuta in amestecurile de plante si fructe din ceaiurile ce contribuie la o functionare normala a organismului si de detoxifiere.
Uleiul esential de portocala ajuta la rezolvarea problemelor gastrointestinale, fiind recomandat in tratamentul pentru gastrita, ulcer, balonare, sau constipatie si are si rolul de a rotunjii aroma si gustul ceaiului.
Uleiul esential de lamaie este un antioxidant puternic, stimuleaza imunitatea si digestia.Totodata combate si problemele tractului intestinal, avand rolul de a rotunjii aroma si gustul ceaiului.

Se adaugă 1 linguriță de amestec de plante în 250 ml apă clocotită sau 1 lingură de amestec de plante (6 gr) în 500 ml apă clocotită. Se lasă la infuzat 10-15 minute, se strecoară și se poate bea și treptat, pe parcursul întregii zile.
Doza recomandată: 3 sau 4 căni/1 zi, înainte cu 30 de minute de mesele principale (până la ora 18:00). În acest fel, ceaiul suprimă pofta de mâncare, ceea ce duce la un consum diminuat de alimente.
Cura durează 3 luni, după care se face pauză 1 lună.
Nu se administreaza la gravide, mame care alapteaza, copii sub 12 ani sau persoane care sunt alergice la cel putin unul din ingrediente.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCeai pentru slabit cu ananas
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!